Aiyoumei Musta Boot Naisten Naisten Boot Musta Aiyoumei qTttFU

Psykologi

Lukion psykologin tehtävänä on edistää opiskelijoiden hyvinvointia sekä tukea opiskeluja. Häntä voidaan tarvita opiskeluun, tunne-elämään, ihmissuhteisiin tai elämän muutoksiin liittyvissä pulmissa. Nuori voi itse ottaa yhteyttä psykologiin. Yhteyttä kannattaa ottaa jo silloin, kun ongelmat ovat pieniä. Myös huoltajat voivat olla yhteydessä psykologiin, kun he ovat huolissaan nuoresta tai kun he haluavat keskustella nuoren elämäntilanteeseen vaikuttavista asioista.

Psykologi on tavoitettavissa toisessa kerroksessa luokan 213 lähellä olevassa huoneessa päivittäin. Muuna aikana parhaiten tavoittaa tekstiviestillä tai soittamalla. Mikäli otat yhteyttä sähköpostitse, kirjoita puhelinnumero, johon psykologi voi sinulle tarvittaessa soittaa. Muistathan, että sähköpostissa ei ole suositeltavaa lähettää arkaluontoisia henkilötietoja.

Kuraattori

Lukion kuraattorin tehtävänä on tukea opiskelijan psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia sekä opintojen etenemistä. Opiskelija voi hakeutua kuraattorin luokse, kun hän haluaa keskustella luottamuksellisesti elämäntilanteeseensa ja/tai opiskeluunsa liittyvistä asioista. Tällaisia asioita voivat olla esimerkiksi sosiaalisiin suhteisiin, elämänhallintaan tai itsenäistymiseen liittyvät asiat.

Opiskelija voi hakeutua kuraattorin luo oma-aloitteisesti tai esim. huoltajien, opettajien, tai terveydenhoitajan ohjaamana. Myös  huoltajat voivat olla yhteydessä kuraattoriin, kun he haluavat keskustella nuoren opiskeluun ja elämäntilanteeseen liittyvistä asioista. Kuraattori on lukion opiskeluhuoltoryhmän jäsen ja tekee tarvittaessa yhteistyötä ulkopuolisten tahojen kanssa. Kuraattori voi työskennellä yksittäisen opiskelijan tai opiskelijaryhmän kanssa.

Kuraattori työskentelee Helsingin kielilukiossa päivittäin. Opiskelija voi varata ajan soittamalla tai tekstiviestillä. Viestissä tulee olla opiskelijan nimi ja puhelinnumero sekä lukio. Kuraattorin huone on lukion toisessa kerroksessa luokan 217 lähellä.JAA
Klein Calvin Sandaalit Klein Vaaleanpunainen Calvin 1YwYx6
09.08.2018 18:29